Biografie

Stefania Cannas

Laat u betoveren door de magische stem van deze Italiaanse schoonheid.

 

 

Hoe het allemaal begon…

 

11 augustus 1994. Een heugelijke dag in het klein, Limburgs stadje Genk. De dag dat moeder en vader na drie jongens eindelijk een prinsesje op de wereld konden zetten. Het kleine meisje, het oogappeltje, de kleine van de familie…

Snel werd het duidelijk waar Stefania aanleg voor had. Vanaf het moment dat ze Disney films voor haar neus heeft gekregen begon ze uit volle borst mee te zingen. De kleine zeemeermin, Assepoester, Belle en het Beest, … en zoveel meer liedjes uit deze films die geen geheimen meer voor haar kende. Later kende ze alle liedjes van Samson en Gert, Kabouter Plop en K3 uit haar hoofd. Maar één liedje zal haar altijd bij blijven: Emilia – Big big world.

Vanaf haar 8 jaar wist ze zeker wat ze wou. Ze geeft aan dat ze naar de muziekschool wil. Een instrument kiezen was snel gedaan. Het mooiste van allemaal, iemands eigen stem. 8 jaar lang heeft zij zanglessen gekregen bij de muziekacademie in Genk. Uiteindelijk wou ze zich beter richten op haar studies en de modernere muziek gaan opzoeken. Verder heeft ze niets meer specifiek gedaan met haar stem. Optredens op school, enkele pogingen bij The Voice van Vlaanderen, verder heeft het nooit mogen gaan. Toch blijft haar grote droom om op een podium te staan en van haar hobby een beroep te maken.

Op school vond ze haar draai ook niet snel. Handel, verkoop. Totdat ze uiteindelijk in de Kinderzorg terecht kwam en dat wél haar ding was. Afgestudeerde kinderbegeleidster was ook haar grote droom. Helaas vond ze hierin geen werk en is ze verder gaan zoeken. Dan is ze terecht gekomen bij een callcenter in Maastricht waar ze Magic Kevin (bekend van Hollands got Talent en De Nieuwe Uri Geller Show) leerde kennen. Hij heeft de taak op zich genomen om haar te coachen en misschien wel te lanceren in de showbizz.

Deze Italiaanse schone heeft tot nu toe de ware liefde nog niet gevonden en gaat alleen door het leven. Helemaal goed om alle jongens/mannenharten te doen smelten met haar wonderbaarlijke stem!